Applicaties

Portfolio afbeeldingen Applicatie Remote Access

Remote access van een machine of installatie

Remote acces met het secure remote service portaal mbCONNECT24. Dit platform biedt de gebruiker een centraal web portaal. Hierop ziet de gebruiker in één overzicht al zijn routers in het veld en maakt hier eenvoudig een verbinding met de machine of installatie.

Portfolio afbeeldingen Applicatie Remote Access PLC

Remote access PLC

Met het mbCONNECT24 remote service portaal heeft u snel een beveiligde VPN remote access verbinding met uw PLC van Siemens, Wago, Omron, Allen Bradley of andere PLC leveranciers. Bij storing in de machine bent u binnen enkele minuten online met uw PLC.

Portfolio afbeeldingen Applicatie Remote Access Industriële Automatisering

Remote access voor de industriële automatisering

Industriële automatisering is het automatiseren van productieprocessen, menselijke arbeid wordt vervangen door machines. Met de industriële remote access routers mbNET, mbNET.rokey & mbNET.mini kunt u op afstand over een beveiligde VPN verbinding uw componenten in de machine benaderen.

Portfolio afbeeldingen Applicatie Remote Access Gebouwbeheersysteem

Remote access gebouwbeheersysteem (GBS)

Met de industriële remote access routers  kunt u op afstand over een beveiligde VPN verbinding uw componenten in het gebouwbeheersysteem (b.v. Priva, Webeasy of BRcontrols) benaderen. Optioneel is het ook mogelijk om alarmen te mailen of per SMS te sturen.

Portfolio afbeeldingen Applicatie Secure IIoT

Secure IIoT

Met de Edge IoT upgrade voor de mbNET en mbNET.rokey wordt de router een volledige IoT gateway voor secure IIoT. Als remote access de ondersteuning merkbaar verbetert en gekwalificeerde technici het onderhoud efficiënter kunnen uitvoeren, tillen de gegevens operaties en services op afstand naar een hoger niveau.

Portfolio afbeeldingen Applicatie mbDIALUP

mbDIALUP

mbDIALUP is een beveiligde clientsoftware voor mbCONNECT24 en mymbCONNECT24 voor onderhoud op afstand via VPN. U vindt alles wat u nodig heeft in één installatiebestand en daarom hoeft u geen multiple programma’s te installeren om uw onderhoud op afstand te starten via ons remote service portaal.

Blijf op de hoogte!

Van ons laatste nieuws en technische updates van onze leverancier MB connect line.

Portfolio afbeeldingen Applicatie mbWEB2go

mbWEB2go

Veel automatiseringsoplossingen gebruiken webservices, denk aan PLC’s, HMI’s of remote IO stations. Wanneer er toegang nodig is voor productie- en/of servicemedewerkers, leert de ervaring dat beveiliging zelden wordt onderhouden en dat de toegang alleen lokaal is. mbWEB2go maakt toegang tot deze apparaten mogelijk over een beveiligde verbinding.

Portfolio afbeeldingen Applicaties SEARCHoverIP

SEARCHoverIP

De industriële routers en het remote service portaal mbCONNECT24 ondersteunen allemaal de SEARCHoverIP functie. Hiermee is uw PLC ook te vinden via remote access (VPN) in het netwerk. Zo kunnen bijvoorbeeld “maagdelijke” SIEMENS controllers op afstand in het netwerk worden gevonden en geconfigureerd. Bovendien ondersteunt de zoekfunctie ook besturingen van de merken SchneiderElectric, Rockwell, Beckhoff en Pilz.

Portfolio afbeeldingen Applicatie USBoverIP

USBoverIP

Met de functie USBoverIP worden gegevens van de USB poort van de remote access routers overgedragen of direct beschikbaar gesteld aan de PC waarop mbDIALUP geïnstalleerd is. Alle apparaten die zijn aangesloten op de USB poort van de industriële VPN router (USB geheugen, PLC’s, webcams, etc.) zijn automatisch beschikbaar op de PC.

Portfolio afbeeldingen Applicatie M2M

M2M communicatie

M2M communicatie is de directe en automatische uitwisseling van gegevens tussen machines en applicaties zonder de noodzaak om bedienend personeel erbij te betrekken. Hiermee realiseert men snellere informatievoorziening waarbij op afstand voor bepaalde acties kan worden gezorgd. Overzichtelijk, real-time en efficiënt.

Portfolio afbeeldingen Applicatie China Gateway

China Gateway

China verbiedt met enige regelmaat het gebruik van VPN diensten, MB connect line heeft de oplossing. Zij hebben hiervoor een speciale gateway. In het datacentrum van Shenzhen in China heeft MB connect line de China gateway geïnstalleerd waarover de VPN verbinding loopt.

Portfolio afbeeldingen Applicatie Monitoring & Alarmering

Alarmen met mbCONNECT24

Alarmering uit een machine voor als het gaat om een tekort aan materiaal, fouten of andere incidenten. U wilt natuurlijk dat de juiste mensen dit direct weten. U kunt deze personen nu snel op de hoogte brengen via SMS, e-mail of Voice Oproep.

Portfolio afbeeldingen mbNETFIX

Industrial Firewall

Beveilig uw machinenetwerk met de mbNETFIX zelflerende, eenvoudig te configureren industriële firewall. Het kan worden gebruikt in bridge- of gateway-modus. Extra beveiliging is dat de module geen interne webserver heeft. Het kan geconfigureerd worden via de software mbNETFIX Lite Manager en via de USB interface.

Blijf op de hoogte!

Van ons laatste nieuws en technische updates.

Selecteer nieuwsbrief:

We sturen uw geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Scroll naar boven