MB connect line

Staat voor hoge kwaliteit

Voor de beste kwaliteit worden de producten in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd.

MB connect line staat voor hoge kwaliteit

Voor de beste kwaliteit worden de producten worden in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Om de economische keten in stand te houden, zorgen zij waar mogelijk voor regionale  leveranciers. Bij het kiezen van de partners hechten zij een bijzonder belang aan betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Om aan de constante hoge kwaliteit te voldoen worden de routers onderworpen aan een functionele test en worden individueel geïnspecteerd. “Made in Germany” kwaliteit.

Bekijk de productie en ervaar het ontwikkelingsproces van onze apparaten.

Kwaliteit - Productie industriële router mbNET

Productie

Productie van de mbNET industriële routers

Kwaliteit - Testen industriële router mbNET

Testen

Elk apparaat wordt uitgebreid getest.

Kwaliteit - Bevestigen garantiezegel industriële router mbNET

Garantiezegel

Alleen als het apparaat aan de hoge testcriteria voldoet, wordt het voorzien van een garantiezegel.

Kwaliteit - Verpakken industriële router mbNET.mini

Verpakken

Het apparaat wordt verpakt en klaargemaakt voor verzending naar de klant.

Kwaliteit - Magazijn industriële router mbNET

Magazijn

De apparaten worden op voorraad gehouden om onze hoge leverbetrouwbaarheid te garanderen.

Kwaliteit - Verpakken voor verzending industriële router mbNET

Transport

Hier worden de industriële routers verpakt voor het internationale transport.

Benieuwd NAAR WAT DE MB connect line
OPLOSSINGEN VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Samen aan de slag met de MB oplossing?
Neem gerust contact op met ons team en hun expertise.

Als het gaat om kwaliteitsnormen en maatstaven voor kwaliteitsbeheer is MB connect line uniek. Omdat te kunnen blijven doen hechten zij er grote waarde aan de processen voortdurend te verbeteren en aan te passen.
Kwaliteit Vooruitstrevende errorcultuur

Vooruitstrevende errorcultuur

Door een systematisch error management wordt ervoor gezorgd dat fouten in een vroeg stadium (ze zien fouten als leermogelijkheden) herkend en voorkomen worden. Alleen door analyse kunnen zij competenties, processen, regels en gedrag ontwikkelen. Deze ervaringen leiden tot foutpreventie en prestatieverbetering op alle levels.

Kwaliteit Kwaliteitsbewustzijn

Kwaliteitsbewustzijn

Kwaliteit moet geleefd worden. Het is daarom belangrijk dat elke medewerker de verantwoordelijkheid neemt voor de kwaliteit van zijn werk. Om dit te bereiken, bieden zij de medewerkers een uitgebreid vervolgopleidingsprogramma aan en dragen zo zorg voor een hogere kwaliteit van de producten.

Kwaliteit Kwaliteit als een totale ondernemerstaak

Kwaliteit als een totale ondernemerstaak

Voor het bereiken van een ​​hoge klanttevredenheid is het belangrijk dat verbetering, op alle gebieden van het bedrijf, voortdurend in de gaten wordt gehouden. Daarom hechten zij veel belang aan het bevorderen van de motivatie van werknemers. Het fungeert als een basis voor motivatie en bekwaamheid. De gezondheid en veiligheid van de medewerkers is hoofdzaak. Op deze manier moedigen ze de verantwoordelijkheid aan en dat heeft ook invloed op de kwaliteit.

Kwaliteit Duurzaamheid en kwaliteit

Duurzaamheid en kwaliteit

Alleen een compromisloze kwaliteitsclaim leidt tot perfectie. Alleen consistente ecologische actie beschermt onze leefruimte. Daarom besteden wij aandacht aan het zorgvuldig gebruik van hulpbronnen en dragen we bij tot de bescherming van het milieu door een duurzame productie.

Certificering ISO 9001:2015

MB connect line is er dan ook trots op dat ze gecertificeerd zijn door TÜV SÜD Management Service GmbH.

Aan de vereisten van ISO 9001:2015 is voldaan, de voorwaarden van implementatie en toepassing voor ontwikkeling, productie en distributie van elektronische communicatiecomponenten voor de industrie.

Als meest gebruikte en belangrijkste norm voor kwaliteitsmanagement verhoogt de ISO 9001-certificering de transparantie van operationele processen, behaalt een hogere klanttevredenheid en vermindert het foutpercentage  en dus ook de kosten. Het identificeert optimalisatiemogelijkheden voor bedrijven en onderzoekt de essentiële operationele processen.

MB connect line handelt in overeenstemming met ISO 9001 om u de beste kwaliteitsproducten aan te bieden en zorgdragen voor soepele processen.

Logo Tuv ISO 9001
ISO 9001 2015 Certificaat MB connect line

IT beveiliging “Made in Germany”


MB connect line is drager van het TeleTrusT-vertrouwensmerk “IT-security made in Germany” van de Duitse federale vereniging van IT-beveiliging e.V.

De TeleTrusT werkgroep streeft naar de gezamenlijke externe vertegenwoordiging van bedrijven en instellingen die deelnemen aan de werkgroep voor politiek, bedrijfsleven, wetenschap en het publiek op Duits, Europees of mondiaal niveau. Het Duitse federale ministerie van binnenlandse zaken (BMI) en het Duitse federale ministerie van Economie en Technologie (BMWi) zijn vertegenwoordigd in de adviesraad van de werkgroep.

Logo SecurITy

Benieuwd NAAR WAT DE MB connect line
OPLOSSINGEN VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Samen aan de slag met de MB oplossing?
Neem gerust contact op met ons team en hun expertise.

Blijf op de hoogte!

Van ons laatste nieuws en technische updates.

Selecteer nieuwsbrief:

We sturen uw geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Scroll naar boven