Kunnen lokale productiemedewerkers een melding krijgen bij een remote access verbinding? Jazeker!

Het lijkt normale beleefdheid en ook een kwestie van coördinatie en veiligheid: wanneer een technicus een fabriek bezoekt om een handeling te doen aan de machine, dat u een signaal ontvangt wanneer er aan de machine gewerkt wordt. Waarom zou het anders zijn als ze op afstand opereren?

Het is niet zo omdat de interventie op afstand is dat de gewone veiligheidsregels zonder probleem kunnen worden omzeild. We moeten allemaal de fabrieks-IT ondersteunen om de integriteit en de veiligheid van het productienetwerk te bewaken. Omdat de handeling op opstand gebeurt, is het niet zo dat de standaard veiligheidsregels zonder probleem kunnen worden omzeild.

Alle MB connect line routers, mbNET.rokey, mbNET en mbNET.mini, zijn uitgerust met de mogelijkheid om het lokale personeel op de hoogte te brengen van een actieve remote access verbinding.

Nadat het lokale personeel de remote access op het apparaat heeft ingeschakeld, maakt de gebruiker op afstand verbinding met het apparaat. Deze actieve verbinding stelt een digitale uitgang in op de router, die kan worden aangesloten op een pieper, een signaallamp, een display of die zelfs een waarschuwingsbericht op de HMI van de machine kan activeren.

Alarmuitgang instelling industriële router

Deze functie is één van de aanbevelingen van wereldwijde veiligheidsinstanties. Het is onze verantwoordelijkheid, als leverancier van de industrie, deze te implementeren. En toegang op afstand meer in overeenstemming te brengen met de beste praktijken op het gebied van IT beveiliging.

Scroll naar boven