SEARCHoverIP

Schema SEARCHoverIP

Zoek naar LAN apparaten achter de router over de VPN verbinding

De industriële routers mbNET, mbNET.rokey en mbNET.mini en het remote service portaal mbCONNECT24 ondersteunen allemaal de SEARCHoverIP functie. Met deze functie kunt u uw PLC ook vinden via remote access (VPN) in het netwerk.

vragen over deze applicatie?

Neem gerust contact op met ons team en hun expertise.

Zo kunnen bijvoorbeeld “maagdelijke” SIEMENS controllers op afstand in het netwerk worden gevonden en geconfigureerd. Bovendien wordt de zoekfunctie ook ondersteund voor besturingen van de merken Schneider Electric, Rockwell, Beckhoff en Pilz.

De op de markt verkrijgbare besturingssystemen en hun configuratiesoftware werken bij de eerste inbedrijfstelling meestal volgens het Broadcast / Multicast / Discover principe. Dit principe is gebaseerd op Layer2 netwerkcommunicatie. D.w.z. de bijbehorende configuratiesoftware zoekt via netwerkfuncties de besturingen in het netwerk.

In lokale netwerken is dit meestal geen probleem. Maar bij remote access wordt het netwerk gerouteerd. Het lokale LAN netwerk komt niet overeen met het LAN netwerk op afstand achter de router. Dus is alleen communicatie via Layer3 (van het TCP model) beschikbaar. Dit betekent dat deze comfortabele manier meestal niet beschikbaar is op afstand via VPN. Daarom moet de gebruiker de IP participanten kennen en ze handmatig opgeven.

Met de SEARCHoverIP functie van mbCONNECT24 en mbDIALUP biedt MB connect line de betrouwbare en comfortabele mogelijkheid om deze zoekfuncties via remote access te gebruiken.

Handleiding SEARCHoverIP

SEARCHoverIP handleiding
Download (PDF)

Demo video SEARCHoverIP

SEARCHoverIP 4s-video
Bekijk de video op ons YouTube kanaal

Blijf op de hoogte!

Van ons laatste nieuws en technische updates.

Selecteer nieuwsbrief:

We sturen uw geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Scroll naar boven