USBoverIP

Schema USBoverIP

Remote access via de USB interface

Met de functie USBoverIP worden de gegevens van de USB poort van de mbNET, mbNET.rokey of mbNET.mini overgedragen of direct beschikbaar gesteld aan de pc waarop mbDIALUP geïnstalleerd is. Alle apparaten die zijn aangesloten op de USB poort van de industriële VPN router (USB geheugen, PLC’s, webcams, etc.) zijn automatisch beschikbaar op de PC.

vragen over deze applicatie?

Neem gerust contact op met ons team en hun expertise.

De communicatie bij USBoverIP voldoet aan dezelfde hoge veiligheidsnormen als bij de directe IP verbindingen. De gegevensoverdracht wordt versleuteld met behulp van de beveiligde VPN verbinding. Versleuteling wordt uitgevoerd met behulp van het beveiligingsprotocol TLS (SSL).

Toegang wordt alleen verleend aan gebruikers met overeenkomstige rechten op het centrale remote service portaal mbCONNECT24. Nog meer beveiliging wordt geboden met de twee-factor-authenticatie (2FA). De gebruiker moet als extra beveiliging een code invoeren die via e-mail, SMS of spraakbericht ontvangen wordt, naast de gebruikersnaam en het wachtwoord. De gebruiker ziet vervolgens het USB apparaat op zijn computer alsof het direct is verbonden.

Functional Overview USBoverIP

USBoverIP handleiding
Download (PDF)

Voorbeeld USBoverIP

USBoverIP verbonden met USB apparatuur via VPN
USB apparatuur verbonden via beveiligde VPN verbinding

Blijf op de hoogte!

Van ons laatste nieuws en technische updates.

Selecteer nieuwsbrief:

We sturen uw geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Scroll naar boven