Whitepaper: meeliften met de Edge technologie

Welkom bij deze nieuwe whitepaper “From Value Chain to Value unchained – a Hitchhikers Guide to Edge Technology”. Het geeft de huidige stand van zaken weer van het werk van de Interest-Group “EDGE” van MindSphere World e.V. waar de CEO, van MB connect line, Siegfried Müller lid van is.

Het nodigt EDGE geïnteresseerden, implementeerders en thought leaders uit om het onderwerp EDGE Computing met focus op Industrie 4.0 te behandelen. Algemeen begrijpelijke inzichten maken een gefundeerde opbouw van kennis mogelijk. Kenmerken van een EDGE systeem zullen worden toegelicht.

De deelnemers en hun rollen binnen het EDGE Ecosysteem worden gedefinieerd. De focus ligt echter op de toepasbaarheid van EDGE technologie, de voordelen en toegevoegde waarde die het kan bieden aan bedrijven die het toepassen.

De whitepaper is gemaakt door een groep auteurs van de EDGE Interest Group. Elk een expert op het gebied van het onderwerp, brengen zij een verscheidenheid van verschillende perspectieven samen. Hun individuele visies worden ook weerspiegeld in de verschillende schrijfstijlen van deze whitepaper, die uitdrukkelijk niet bedoeld is als een trainingsdocument.

De auteurs willen eerder suggesties bieden, u motiveren om met het onderwerp aan de slag te gaan en u concrete tips geven om met EDGE Computing aan de slag te gaan. Als een onafhankelijke en open gemeenschap ondersteunt MindSphere World bedrijven op hun digitale reis. Deze whitepaper illustreert de steeds belangrijkere rol van EDGE Computing.

En nu veel plezier met het meeliften door de pagina’s.

Download whitepaper als PDF.

Scroll naar boven