Kwaliteit

Home > MB connect line > Kwaliteit

MB connect line staat voor hoge kwaliteit

Voor de beste kwaliteit worden de producten worden in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Om de economische keten in stand te houden, zorgen zij waar mogelijk voor regionale  leveranciers. Bij het kiezen van de partners hechten zij een bijzonder belang aan betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Om aan de constante hoge kwaliteit te voldoen worden de routers onderworpen aan een functionele test en worden individueel geïnspecteerd. “Made in Germany” kwaliteit.

Bekijk de productie en ervaar het ontwikkelingsproces van onze apparaten.

Kwaliteit - Productie industriële router mbNET

Productie van de mbNET industriële routers

Kwaliteit - Testen industriële router mbNET

Elk apparaat wordt uitgebreid getest.

Kwaliteit - Bevestigen garantiezegel industriële router mbNET

Alleen als het apparaat aan de hoge testcriteria voldoet, wordt het voorzien van een garantiezegel.

Kwaliteit - Verpakken industriële router mbNET.mini

Het apparaat wordt verpakt en klaargemaakt voor verzending naar de klant.

Kwaliteit - Magazijn industriële router mbNET

De apparaten worden op voorraad gehouden om onze hoge leverbetrouwbaarheid te garanderen.

Kwaliteit - Verpakken voor verzending industriële router mbNET

Hier worden de industriële routers verpakt voor het internationale transport.

Als het gaat om kwaliteitsnormen en maatstaven voor kwaliteitsbeheer is MB connect line uniek. En omdat te kunnen blijven doen  hechten zij er grote waarde aan om de processen voortdurend te verbeteren en aan te passen.

Vooruitstrevende errorcultuur

Kwaliteit - Vooruitstrevende errorcultuur

Door een systematisch error management wordt ervoor gezorgd dat fouten herkend en voorkomen worden in een vroeg stadium (ze zien fouten als leermogelijkheden). Alleen door analyse kunnen zij competenties, processen, regels en gedrag ontwikkelen. Deze ervaringen leiden tot foutpreventie en prestatieverbetering op alle levels.

Kwaliteit als een totale ondernemerstaak

Kwaliteit - Kwaliteit als een totale ondernemerstaak

Om een ​​hoge klanttevredenheid te bereiken, is het belangrijk dat verbetering, op alle gebieden van het bedrijf, voortdurend in de gaten wordt gehouden. Daarom hechten zij veel belang aan het bevorderen van de motivatie van werknemers. Het fungeert als een basis voor motivatie en bekwaamheid. De gezondheid en veiligheid van de medewerkers is hoofdzaak. Op deze manier moedigen ze de verantwoordelijkheid aan – en dat heeft ook invloed op de kwaliteit.

Kwaliteitsbewustzijn

Kwaliteit - Kwaliteitsbewustzijn

Kwaliteit moet geleefd worden. Het is daarom belangrijk dat elke medewerker de verantwoordelijkheid neemt voor de kwaliteit van zijn werk. Om dit te bereiken, bieden zij de medewerkers een uitgebreid vervolgopleidingsprogramma aan en dragen zo zorg voor een hogere kwaliteit van de producten.

Duurzaamheid en kwaliteit

Kwaliteit - Duurzaamheid en kwaliteit

Alleen een compromisloze kwaliteitsclaim leidt tot perfectie. Alleen consistente ecologische actie beschermt onze leefruimte. Daarom besteden we aandacht aan het zorgvuldig gebruik van hulpbronnen en dragen we bij tot de bescherming van het milieu door een duurzame productie.

Blijf op de hoogte!

Meld je dan nu aan voor onze MB connect line nieuwsbrief.

Certificering ISO 9001:2015

MB connect line is er dan ook trots op dat ze zijn gecertificeerd door TÜV SÜD Management Service GmbH.

Aan de vereisten van ISO 9001:2015 is voldaan, aan de voorwaarden van implementatie en toepassing voor ontwikkeling, productie en distributie van elektronische communicatiecomponenten voor de industrie.

Als de meest gebruikte en belangrijkste norm voor kwaliteitsmanagement, verhoogt de ISO 9001-certificering de transparantie van operationele processen, behaalt een hogere klanttevredenheid en vermindert het foutpercentage  en dus ook de kosten. Het identificeert optimalisatiemogelijkheden voor bedrijven en onderzoekt de essentiële operationele processen.

MB connect line handelt in overeenstemming met ISO 9001 om u de beste kwaliteit van producten aan te bieden en voor soepele processen te zorgen.

Logo Tuv ISO-9001
ISO 9001:2015 Certificaat MB connect line

IT beveiliging gemaakt in Duitsland

MB connect line is drager van het TeleTrusT-vertrouwensmerk “IT-beveiliging gemaakt in Duitsland” van de Duitse federale vereniging van IT-beveiliging e.V.

De TeleTrusT-werkgroep streeft naar de gezamenlijke externe vertegenwoordiging van de bedrijven en instellingen die deelnemen aan de werkgroep voor politiek, bedrijfsleven, wetenschap en het publiek op Duits, Europees of mondiaal niveau. Het Duitse federale ministerie van binnenlandse zaken (BMI) en het Duitse federale ministerie van Economie en Technologie (BMWi) zijn vertegenwoordigd in de adviesraad van de werkgroep.

Logo SecurITy

Neem contact met ons op

Bezoek ons kantoor

Prins Willem-Alexanderlaan 301
7311 SW Apeldoorn

Bel met ons

Telefoonnummer:
055 542 4228

Maandag – vrijdag
8:30-17:00 uur

E-mail ons

Verkoop & administratie:
info@4sindustrie.nl 

Support:
support@4sindustrie.nl

Contactformulier

  4S Industrie B.V.

  Prins Willem-Alexanderlaan 301
  7311 SW Apeldoorn
  info@4sindustrie.nl

  Maandag – vrijdag
  8:30 – 17:00 uur
  055 542 4228

  TeamViewer support

  Logo Teamviewer Quick Support