Industrial Firewall mbNETFIX

mbNETFIX Lite Manager Mapview

Beveilig uw IT machinenetwerk met de mbNETFIX automation firewall

Beveilig uw machinenetwerk met de mbNETFIX zelflerende, eenvoudig te configureren industriële firewall. Het kan worden gebruikt in bridge- of gateway-modus. Extra beveiliging is dat de module geen interne webserver heeft. Het kan geconfigureerd worden via de software mbNETFIX Lite Manager en via de USB interface.

  • Beschermt de machines in het netwerk tegen aanvallen van internet
  • Eenvoudige netwerksegmentatie met gecontroleerde routering en NAT
  • Bridge- en gatewaymodus
  • Integratie in bestaande netwerken
  • Handige “learning mode” maakt het maken van filtertabellen eenvoudig en snel

vragen over deze applicatie?

Neem gerust contact op met ons team en hun expertise.

Security by Design

Security by Design gaat over het implementeren van informatiebeveiliging vanaf het begin van het ontwerpproces. Om aanvalsvectoren zo klein mogelijk te houden, heeft de automation firewall kenmerken zoals:

  • Geen embedded website: het beveiligen van een website is complex en vereist aanzienlijke middelen, nauwelijks beschikbaar als het gaat om embedded programmeren
  • Projecten worden gecodeerd en uniek gekoppeld door middel van een RSA-sleutel. Deze sleutel wordt automatisch gegenereerd en opgeslagen op het apparaat. Het biedt een methode van het waarborgen van de vertrouwelijkheid, integriteit en authenticiteit van elektronische communicatie
Productbanner Industrial Firewall mbNETFIX

Industrial firewall met routing functie

mbNETFIX schema Bridgemode

Bridgemode

In bridgemode kan het eenvoudig geïntegreerd worden in bestaande netwerken, die zich in hetzelfde netwerksegment bevinden en beschermt de gegevensuitwisseling tussen WAN <> LAN via een pakketfilter. Het integreert zich transparant en een toegewezen IP-adres is niet noodzakelijk.

mbNETFIX schema Gatewaymode

Gatewaymode

In de gatewaymode krijgen de WAN en LAN een gedefinieerd IP-adres en segmenteren zo het netwerk. Hier kunnen functies als NAT en Forwarding gebruikt worden om dataverkeer te routeren naar secundaire netwerken. Hier is het pakketfilter ook beschikbaar en beheert de uitwisseling van data tussen WAN <> LAN.

Eenvoudige configuratie via externe software

Een speciale geïntegreerde eigenschap is de learning mode. D.w.z. de firewall leest het dataverkeer en de gebruiker is in staat om rechtstreeks en expliciet verbindingen van IP-adressen vrij te geven of te blokkeren uit een learning pakkettabel.

Vanaf het begin is het concept gebaseerd op Security by Design. Om de aanvalsvectoren zo klein mogelijk te houden is er geen webserver voor configuratie aanwezig. De firewall kan geconfigureerd worden via de USB interface en de mbNETFIX Lite Manager software. Voor IT Experts is er ook een SSH interface beschikbaar als selecteerbare optie.

Blijf op de hoogte!

Van ons laatste nieuws en technische updates.

Selecteer nieuwsbrief:

We sturen uw geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Scroll naar boven