Security

MB connect line is fabrikant van hardware en software voor remote service systemen. Gericht op het ontwikkelen van producten en diensten met hoge mate van security voor hun en onze klanten. Zoals het mbCONNECT24 remote service portaal. Ze garanderen een betrouwbare en snelle reactie op (nieuwe) kwetsbaarheden in de beveiliging.

Om aan deze vereisten op dit zeer gevoelige gebied te voldoen zijn ze actief in de ondergenoemde organisaties en werken ze er continu aan om u state-of-the-art beveiligingstechnologie te kunnen bieden.

security certificaat secuveraNiemand kan de hele tijd 100% beveiliging garanderen, maar MB connect line kan het hoogst mogelijke beveiligingsniveau bieden. Ondersteund door toolgestuurde en handmatig uitgevoerde penetratietesten van mbCONNECT24 V2, uitgevoerd door BSI-gecertificeerde IT-serviceprovider Secuvera, kunt u gerust zijn dat het hoogste beveiligingsniveau de uwe is.

 

 

 

 

 

De Security Partners

SecurITy logoMB connect line is een lid van de “IT Security Association of Germany” (TeleTrusT). De producten worden ontwikkeld volgens de gedefinieerde richtlijnen van TeleTrusT, waarmee ze het label “Security Made in Germany” kunnen vertegenwoordigen.

TeleTrusT is een netwerk van topkwaliteit, bestaande uit binnen- en buitenlandse leden uit de industrie, administratie en wetenschap en uit actueel gerelateerde partnerorganisaties.

Alliance fur Cyber Sicherheit logoVerder is MB connect line lid van de Alliance for Cybersecurity en ze werken actief samen met het Federale kantoor voor informatiebeveiliging. Dit stelt hun ontwikkelingsingenieurs in staat preventief te werken en beveiligingsdreigingen zeer snel tegen te gaan.

 

NIXU certificaat mbCONNECT24NIXU certificaat mbDIALUPNixu is een cybersecurity servicebedrijf met een missie om de digitale samenleving draaiende te houden. Ze helpen organisaties om digitalisering veilig te omarmen. Zowel mbCONNECT24 versie 2.4.0 als de software mbDIALUP versie 3.7R1.0 zijn grondig getest door Nixu en veilig gevonden.

 

 

 

MB connect line gebruikt open source technologieën die hun in staat stellen om de hoogst mogelijke veiligheid te garanderen bij het gebruik van het mbCONNECT24 portaal. Bovendien bieden die open source-technologieën een hoge mate van flexibiliteit bij het integreren van externe hardware. De externe onderhoudssystemen werken met X.509-certificaten, OpenSSL en TLS-codering tot 2048 bit. De servers bevinden zich in veiligheidscentra in Europa en de VS. Met MB connect line en 4S Industrie kiest u een partner die het belang begrijpt en de allerhoogste beveiligingsnormen handhaaft.

Secure Your Factory (pdf)

 

4S industrie B.V.

Jean Monnetpark 25
7336 BA Apeldoorn
055 542 4228
info@4sindustrie.nl

Privacy
Disclaimer
Cookie policy

Zoeken
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Social Media
TeamViewer Quicksupport

Teamviewer Quick Support