Security

Cybersecurity door MB connect line

MB connect line is fabrikant van hardware en software voor remote service systemen. Gericht op het ontwikkelen van producten en diensten met hoge mate van security voor hun en onze klanten. Zoals het mbCONNECT24 remote service portaal. Ze garanderen een betrouwbare en snelle reactie op (nieuwe) kwetsbaarheden in de beveiliging.

Om aan deze vereisten op dit zeer gevoelige gebied te voldoen zijn ze actief in de ondergenoemde organisaties en werken ze er continu aan om u state-of-the-art beveiligingstechnologie te kunnen bieden. Het “Security Certified” programma bestaat uit de volgende elementen.

Security by Design

Per definitie betekent Security by Design “security vanaf het begin”. Deze verklaring wordt echter anders geïnterpreteerd. Er wordt vaak gezegd dat het allemaal om een veilig software-ontwerp gaat. De mening van MB connect line is echter dat beveiligde software ook bepaalde belangrijke beveiligde hardwarecomponenten vereist. Kortom, het concept gaat over het opnemen van informatiebeveiliging al in de beginfase van het ontwerpproces van een product.

Logo TeleTrusT Information Security Professional
Logo TeleTrusT Professional for Secure Software Engineering

Voor MB connect line als fabrikant is het belangrijk dat hun ontwikkelaars getraind zijn om ‘Security by Design’ uit te oefenen.

Hiervoor vertrouwen ze op een TÜV expertcertificatieprogramma op het gebied van veilige software ontwikkeling en expertise in de IT beveiliging sector.

De ontwikkelteams zijn zeer trots op het ontvangen van de expertcertificaten T.I.S.P. en T.P.S.S.E. Dit is de basisvereiste voor de ontwikkeling van beveiligde producten.

Certificering en Tests

Met regelmatige intervallen worden de producten beoordeeld door onafhankelijke IT beveiligingsbedrijven. Zowel geautomatiseerde als handmatige penetratietests worden hier gebruikt. In wezen zijn de volgende normen en richtlijnen toegewezen:

Het is belangrijk voor MB connect line om een dialoog tot stand te brengen tussen de ontwikkelaars en de “pentesters”. Daarom bestaat een penetratietest altijd uit de test zelf en een intensieve dialoog tussen de “pentester” en de ontwikkelaar in de nasleep van de test.

Secuvera certificaat
Certificate
mbCONNECT24 V2.1.0

Sindsdien zijn er certificeringsprocedures vastgesteld voor IT beveiligingsproducten voor kritieke toepassingen (bijvoorbeeld leger, overheden, etc.). Voor klassieke industriële toepassingen zijn er verschillende certificeringsmogelijkheden, zoals de standaard IEC62443. In samenwerking met TeleTrusT is hiervoor een testcatalogus ontwikkeld, die gebruikt wordt voor de producten. Bovendien is de gepubliceerde “state of the art” technologie van TeleTrusT een belangrijk hulpmiddel voor de productontwikkeling van MB connect line.

NIXU certificaat mbDIALUP
Certificaat
mbDIALUP V3.7R1.0
NIXU certificaat mbCONNECT24
Certificaat
mbCONNECT24 V2.4.0

De Security Partners

SecurITy logo

MB connect line is een lid van de “IT Security Association of Germany” (TeleTrusT). De producten worden ontwikkeld volgens de gedefinieerde richtlijnen van TeleTrusT, waarmee ze het label “Security Made in Germany” kunnen vertegenwoordigen.
TeleTrusT is een netwerk van topkwaliteit, bestaande uit binnen- en buitenlandse leden uit de industrie, administratie en wetenschap en uit actueel gerelateerde partnerorganisaties.

Verder is MB connect line lid van de Alliance for Cybersecurity en ze werken actief samen met het Federale kantoor voor informatiebeveiliging. Dit stelt hun ontwikkelingsingenieurs in staat preventief te werken en beveiligingsdreigingen zeer snel tegen te gaan.

Alliance fur Cyber Sicherheit logo
4S industrie B.V.

Jean Monnetpark 25
7336 BA Apeldoorn
info@4sindustrie.nl

Maandag – vrijdag 8:30-17:00 uur
055 542 4228

TeamViewer support

Teamviewer Quick Support

Social Media
door 4S industrie

Vraag nu een demo aan

Vraag nu een demo aan en we laten u online of op locatie onze secure oplossingen zien en geven u een advies wat de beste oplossing voor u is.