Connext

Het industriële datacenter

Productafbeeldingen Connext het industriële datacenter

Connext is een OPC UA server die een groot aantal protocollen ondersteunt, van zowel het industriële type of voor de infrastructuur in gebouwen. Het ondersteunt geavanceerde functies zoals Gateway, Historian / Data Loggers, redundantie, OPC UA server, client IIoT protocollen en nog veel meer. En de ideale oplossing voor elke behoefte aan connectiviteit, M2M tussen IT en OT fabrieksniveaus.

Connext is veel meer dan een gewone OPC UA server. Het is een eenvoudig te gebruiken modulair product boordevol onmisbare tools voor IT en OT professionals

Connext omarmt industrie 4.0

Logo Connext

Progea lanceert op de markt voor industriële automatisering het product Connext. Versterkt door haar lange ervaring en know how in de industriële communicatieprotocollen en OPC UA. Connext is gebaseerd op de Automation Platform.NExT technologie, het toonaangevende automatiseringsplatform in de industrie dat één enkele bron van industriële automatiseringsgegevens biedt voor al uw toepassingen. Connext maakt gebruik van OPC UA (de standaard voor interoperabiliteit van de automatiseringsindustrie) en IT communicatie (zoals SNMP en IIoT) om gebruikers één bron voor industriële gegevens te bieden.

Het platform is ontwikkeld en getest om te voldoen aan de vereisten van onze klanten op het gebied van prestaties, betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

Connext biedt communicatie voor een breed scala aan industriële en infrastructurele apparaten en veldbussen. Het beheert de OPC UA verbinding met elke standaard client. Bovendien beheert het krachtige functies zoals Gateway, Historian, Alarms & Condition, IIoT, Redundancy.

Connectiviteit, gateway, historian, OPC UA en IIoT. Perfect voor industrie 4.0

Connext is een I/O server die enorme hoeveelheden communicatieprotocollen kan verwerken om verschillende niveaus van fabrieks IT en OT onderling te verbinden met behulp van OPC UA technologie.

Door te voldoen aan elke real-time connectiviteitsbehoefte en het beperkte gebruik van traditionele OPC UA servers te overstijgen.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Connext van Progea?

Icoon normen Progea

Gecertificeerde gegevensserver

De Connext server is gecertificeerd door de OPC Foundation en ondersteunt de gegevenstoegangs, alarmering & condities en historische toegangsspecificaties.

Icoon communicatie protocollen Progea

Communicatie protocollen

De Connext OPC UA Server bevat een reeks communicatieprotocollen gesorteerd op categorie. De gebruiker kan ze een voor een of meerdere tegelijk activeren door de Multidriver optie te gebruiken en Gateway functie te gebruiken. De lijst met communicatieprotocollen (Siemens, Rockwell, Omron, BacNet, Ethernet / IP, Konnex, ecc.) dan op de website worden bekeken in het gedeelte ‘Support‘. De Connext drivers zijn dezelfde als die worden gebruikt in Movicon.NExT. Elk Connext communicatieprotocol ondersteunt automatische import van variabelen uit het veld of PLC om communicatieconfiguratie te vergemakkelijken en te versnellen.

Icoon gateway & IIoT Progea

Gateway en IIoT

Elke servertag in de MultiDriver configuratie kan tegelijkertijd worden aangesloten op verschillende communicatieprotocollen. Dankzij de Internet of Things (IoT)-protocollen kunnen gegevens die in het veld worden gelezen, rechtstreeks worden verbonden met externe systemen. Of met platforms voor gegevensverzameling in de cloud, zoals bijvoorbeeld Progea Cloud.Databoom.

Icoon database Progea

Historian en dataloggers

De Connext server biedt de optie Historian, om gegevens naar relationele databases (standaard SQL Server) of in de cloud (SQL Azure) te schrijven. Het is niet alleen een gegevensserver, maar ook een goed gegevensverzamelsysteem dat in staat is om historische gegevens te leveren dankzij ondersteuning van OPC UA Historical Access.

Icoon alarmen Progea

Alarmmeldingen & Condities

De Connext server biedt ook de optie om de alarmconfiguratie te gebruiken om de specificatie van alarmen en condities in OPC UA clients indien nodig te beheren.

Icoon redudantie Progea

Redundantie

De Connext server ondersteunt de functie Hot Backup als een optie waarmee u data server arrays kunt verwerken om een maximale beschikbaarheid van gegevensverbindingen en archieven voor elke bedrijfskritieken toepassing te waarborgen.

Icoon openheid Progea

Openheid

De Connext server zorgt voor maximale openheid door een SDK aan te bieden zodat .NET ontwikkelaars hun eigen reeks aangepaste protocollen kunnen integreren om de bestaande bibliotheek met reeds beschikbare drivers uit te breiden.

Icoon kostenbesparend Progea

Kostenbesparingen

Connext wordt aangeboden met een modulair licentiebeleid waarbij de licentie wordt gesorteerd in Tags (variabelen). Eén TAG is een willekeurige variabele verbonden met het veld in bit, byte, bit, byte, woord, float en double/long 64 bit, inclusief degene die worden gedefinieerd als structuur of array members. De byte, het woord en andere variabelen kunnen op enkele bits worden gericht. (Opmerking: elk variabele van het type Structure – of Array telt als één tag).

4S industrie B.V.

Jean Monnetpark 25
7336 BA Apeldoorn
info@4sindustrie.nl

Maandag – vrijdag 8:30-17:00 uur
055 542 4228

TeamViewer support

Teamviewer Quick Support

door 4S industrie