Movicon Pro.Energy

Softwaretechnologie voor energie-efficiëntie

Intro afbeelding Progea Movicon Pro.Energy (2020)

Pro.Energy © is de ideale softwareoplossing voor elk energie-efficiëntiebeleid voor het verzamelen, visualiseren en analyseren van energieverbruiksgegevens.  Het stelt u in staat om de energierekeningen van uw bedrijf te verlagen en zo de CO2 voetafdruk te verkleinen en het concurrentievermogen te vergroten.

Het implementeren van energiemanagementsystemen is in de huidige wereld nog belangrijker dan ooit om te helpen de doelstellingen te bereiken. Om efficiënter te worden en het energieverbruik te verminderen, die een groot percentage van de bedrijfs- en gebouwbeheerkosten in beslag nemen. Pro.Energy© helpt energiemanagers en energiegebruikers bij het analyseren van het energieverbruik van het bedrijf om efficiënter met energie om te gaan door middel van valide beslissingsstrategieën.

Logo Pro.Energy intro

Deze software is speciaal ontworpen om uw energieverbruik te verzamelen
en te controleren. Verbruiksgegevens die bedrijven begeleiden bij het verbeteren van
de energie-efficiëntie en het verminderen van de energierekeningen en de CO2 voetafdruk.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Movicon Pro.Energy?

Progea eigenschap icon Kostenreducties (blauw)

Eenvoudig, snel en kosteneffectief

Pro.Energy© is ontworpen voor eenvoud en snelheid.  Het is een all-inclusive software met kant-en-klare functies en functies. Het wordt geleverd met installatiewizards die automatisch uw monitoringprojecten maken zoals u ze nodig heeft. Met inbegrip van SQL Server calculatiedatabase, dashboards en energieanalyserapporten. Met de configuratiewizard kunt u veldvariabelen selecteren en automatisch dataverzamelingsdatabases aanmaken. Het duurt slechts een paar klikken om uw energiegebruiksanalyseproject aan te maken en te configureren.

Progea eigenschap icon OPC UA (blauw)

Connectiviteit en gegevensverwerving

De Pro.Energy© architectuur integreert de Movicon connectiviteitstechnologie, waardoor u verbinding kunt maken met elk meetapparaat, netwerkanalysator, multimeter, teller, PLC en andere apparaten. Drivers, zoals Modbus, BacNet en vele andere, zijn klaar voor gebruik en eenvoudig te configureren.  Pro.Energy© ondersteunt ook IIoT connectiviteit met behulp van specifieke protocollen.

Progea eigenschap icon Openheid (blauw)

Openheid en integratie

Pro.Energy© is een Movicon.NExT functionele module die u de maximale openheid biedt voor supervisie, alarmen en notificaties en controlelogica voor het ontkoppelen van de energiebelasting, de modulaire architectuur van de client, de integratie van de server en de webtoegang. Maak van uw energiemonitoringsysteem een echte supervisor door de krachtige Movicon functies te integreren.

Waarom Movicon Pro.Energy?

YouTube video thumbnail Pro.Energy

Meer weten of een demo aanvragen?

Neem vandaag nog contact met ons op.

Energieprestatie indicatoren

Pro.Energy© biedt het gebruik van geïntegreerde analysetools, gebaseerd op all-inclusive en kant-en-klare rapporten, grafieken en tabellen. De Energie Prestatie Indicatoren (EnPI’s) zijn essentieel voor een effectieve verbruiksanalyse. Ze zijn het enige middel om efficiënt energiegebruik te verkrijgen door het verminderen of verwijderen van verspilling dat door de analyse wordt gedetecteerd. Pro.Energy© verzamelt alle energievectordata, slaat deze op in een database om te analyseren met kant-en-klare rapporten, grafieken en tabellen die naar behoefte kunnen worden aangepast met behulp van eenvoudige en betrouwbare technologie. Naast het registreren van echte energiemetingen, maakt het systeem het ook mogelijk om virtuele metingen te registreren zoals vrij gedefinieerd door de gebruiker. Dit maakt het mogelijk om vergelijkingen te maken tussen echte gedrags- en deugdelijke metingen. Of om de virtuele metingen te gebruiken voor het beheren en verdelen van energielogica-groepen, bijvoorbeeld door specifieke meters op te sommen. Energiemanagers en -operatoren zullen in staat zijn om geavanceerde en krachtige analytische rapporten te verkrijgen die alle informatie bevatten die ze nodig hebben om snel verspilling te detecteren en te verwijderen.

Energiecertificeringen

Pro.Energy© is een complete, flexibele en begrijpelijke oplossing voor het certificeren van uw energieverbruik. De noodzaak om het energieverbruik te verminderen heeft niet alleen gevolgen voor bedrijven die veel energie verbruiken. Vandaag de dag besteden veel andere bedrijven ook veel meer aandacht aan het verminderen van het energieverbruik, omdat het energieverbruik de grootste impact heeft op de bedrijfskosten. Door energie-efficiënt te worden, bespaart het bedrijf niet alleen op facturen, maar neemt het ook een cruciale rol op zich in het rationaliseren van energie in het algemeen als onderdeel van een ethisch principe van eco-duurzaamheid dat het imago van het bedrijf ten goede komt. Dit zijn niet de enige redenen waarom het monitoren van energie zinvol is. Bedrijven die hun energieverbruik daadwerkelijk opvolgen, kunnen ook toegang krijgen tot incentives van de overheid en de energiebedrijven. Energie-efficiëntie is dus een zeer kosteneffectieve investering. Bovendien bestraffen strenge normen nu bedrijven die veel energie verbruiken en verplichten ze hen om de juiste instrumenten te gebruiken om het verbruik en de CO2-uitstoot te verminderen.

Progea eigenschap icon Performance (wit)

Dashboards

De Pro. Energy© module toont verzamelde real-time gegevens op dashboards. De dashboardgrafieken zijn prettig om naar te kijken en geven indicatoren en bedrijfsstatussen op een zo transparant mogelijke manier weer. De grafische interface is ook web-based, zodat de operatoren de productieprocessen gemakkelijk kunnen controleren, waar en wanneer ze zich ook bevinden. De dashboardinterface is ontworpen op basis van moderne ergonomie. Het kan ook volledig worden aangepast als dat nodig is door de meest geavanceerde beheer- en besturingsfuncties te integreren, zodat de module in alle opzichten als een supervisor kan functioneren.

Progea eigenschap icon dashboards (wit)

Meters en maatregelen

Pro.Energy© stelt u in staat om metingen te creëren die voortvloeien uit verschillende meters en om rapporten en grafieken te verkrijgen op basis van de gewenste logische groepering. Deugdelijke metingen kunnen ook vrij worden gedefinieerd door de gebruiker met metingen en berekeningen of wiskundige formulecombinaties. Deze theoretische of virtuele energieverbruikswaarden zijn essentieel wanneer er analytische vergelijkingen met echte metingen moeten worden gemaakt.

Pro.Energy© is een eenvoudige en effectieve oplossing

Pro.Energy© laat installaties efficiënter draaien door het detecteren van de Key Indicators (EnPI’s) die instemmen met het verminderen van het verbruik en het verhogen van de winst.

Movicon Pro.Energy draait op diverse beeldschemen

Neem contact met ons op

Icon Contact map

Bezoek ons kantoor

Prins Willem-Alexanderlaan 301
7311 SW Apeldoorn

Icon Contact telefoon

Bel met ons

Telefoonnummer:
055 542 4228

Maandag – vrijdag
8:30-17:00 uur

Icon Contact e-mail

E-mail ons

Verkoop & administratie:
info@4sindustrie.nl 

Support:
support@4sindustrie.nl

Vraag informatie aan

4S industrie B.V.

Pr. Willem-Alexanderlaan 301
7311 SW Apeldoorn
info@4sindustrie.nl

Maandag – vrijdag
8:30 – 17:00 uur
055 542 4228

Nieuwsbrief
door 4S industrie