Movicon Pro.Lean

Movicon Pro.Lean de software oplossing om inefficiënties te verwijderen en de productiviteit te verbeteren

Productafbeeldingen Movicon.Pro Lean

Movicon Pro.Lean is ontworpen om ervoor te zorgen dat alle prestatiegegevens, verzameld door het productiesysteem, perfect worden weergegeven. Weergave gebeurd op realtime dashboards en analytische rapporten met grote duidelijkheid. Deze essentiële gegevens helpen u te bepalen welke de meest geschikte manieren zijn om verliezen in de productie te verminderen en de omzet te verhogen.

Pro.Lean© verzamelt al uw productiegegevens om uw productiviteit prestaties te berekenen met behulp van KPI en OEE om alle productie uitvaltijden te identificeren en te meten.

Logo Movicon PRO.Lean

Door Pro.Lean© te implementeren, kunt u communiceren met elk veldsysteem of -apparaat, gegevens verzamelen en opslaan in de database. Om de Key Performance Indicators (KPI) te analyseren, de Overall Equipment Effectiveness (OEE) berekenen en uitvaltijden meten. Met het doel om verliezen te beperken en de winst te maximaliseren. Optioneel maakt Pro.Lean© het ook mogelijk om productielijn- en fabriekssupervisie te integreren met een snel rendement op investeringen. Pro.Lean© is een eenvoudige en effectieve oplossing op basis van betrouwbare, open en flexibele technologie.

Pro.Lean© van Progea is de beste oplossing om uw beslissing te ondersteunen

Pro.Lean© is een functionele module van Movicon waarmee u de algehele efficiëntiewaarden in realtime kunt meten. Dit door productieprocesgegevens uit verschillende bronnen op productieniveau (PLC, HMI, SCADA) te verzamelen en te aggregeren. Deze gegevens kunnen vervolgens worden geanalyseerd om de realtime situatie in de fabriek te beoordelen door de algehele productie-indicatoren onafhankelijk van de afgeleide gegevensbron weer te geven. Het is een fundamenteel een cruciaal hulpmiddel voor productiemanagers bij het nemen van de juiste beslissingen en het onmiddellijk in werking stellen ervan met vertrouwen.

Software for Lean Manufacturing

Pro.Lean© is de software voor lean manufacturing en plantintelligentie om de productiviteit te verbeteren, verliezen te verminderen en de winst te vergroten. Een betrouwbare oplossing gebaseerd op meer dan twintig jaar ervaring in industriële automatiseringssoftware ontworpen door Progea.

Machtig uw fabriek met grotere efficiëntie

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Movicon Pro.Lean?

Icoon kostenbesparend Progea

Eenvoudig, snel en kostenbesparend

Pro.Lean© is ontworpen om eenvoudig en snel te zijn. Alles inclusief en gebruiksklaar met wizards voor voor monitoring projecten met SQL Server calculatie database, dashboards en productieanalyse reports. Gebruik de configuratiewizard om variabelen te selecteren en automatisch gegevensverzamelingsdatabases te maken. Analyseprojecten worden geconfigureerd in slechts een paar klikken.

Icoon drivers Progea

Connectiviteit en data-acquisitie

De Pro.Lean© architectuur is voorzien van de Movicon connectiviteitstechnologie. Waarmee u verbinding kunt maken met elk automatiseringsapparaat dat op de productielijn of machine is geïnstalleerd. Zoals PLC, CNC, PAC, gedistribueerde I/O, veldbus, HMI, SCADA of andere. Geïntegreerde stuurprogramma’s zijn klaar voor gebruik en eenvoudig te configureren. Het systeem geeft ook toestemming voor IIoT connectiviteit met behulp van specifieke protocollen. De OPC UA Client en Server technologie biedt ook maximale openheid naar management- en IT-systemen. Pro.Lean© is een softwareoplossing met een open architectuur en hardware onafhankelijke. Die instemt met de integratie van elk besturingsapparaat dat in het bedrijf wordt gebruikt.

Icoon HTML5 Web Client Progea

Dashboards voor productiviteitsgegevens

Pro.Lean© toont verzamelde gegevens op realtime dashboards. De dashboardafbeeldingen zijn aangenaam om naar te kijken en geven indicatoren en de bedieningsstatus op de meest transparante manier weer. Dankzij de web-functie van de grafische interface kunnen operators eenvoudig productieprocessen op elk moment en op elke plek regelen. De dashboardinterface is ontworpen volgens de eisen van moderne ergonomie. Het kan echter volledig naar behoefte worden aangepast. Dit door de meest geavanceerde beheer- en commandofuncties te integreren om de module te transformeren. De Overall Equipment Effectiveness (OEE) indicatoren worden erkend als de meest effectieve sleutelindicatoren voor het meten van de algehele efficiëntie van de installatie. Het doel van de OEE is om de verkoop te maximaliseren door de productiviteit te verhogen op drie gebieden: beschikbaarheid, prestaties en kwaliteit.

Icoon prestaties Progea

Prestaties, OEE en KPI

Pro.Lean© is de meest eenvoudige en betaalbare oplossing om informatiestromen uit productielijnen te beheren. Gebaseerd op de beproefde technologie voor industriële connectiviteit en gegevensverzameling die Progea al vele jaren voorstelt met hun product Movicon, toont de module Pro.Lean© de belangrijkste indicaties. In realtime (KPI, OEE) en rapporten voor het analyseren van gegevens die zijn verzameld en gearchiveerd op datum, ploegendienst, operator, machine, product en batch. Dankzij deze oplossing kunnen productiebedrijven eindelijk de echte productieve capaciteit van hun systemen, productielijnen en machines leren kennen. Ze krijgen de mogelijkheid om eenvoudig kritiekpunten en onvolkomenheden te identificeren. En kunnen informatie krijgen die ze nodig hebben om de algehele efficiëntie te verbeteren.

Icoon tijd Progea

Uitvaltijd analyse

De uitvaltijd analysemodule wordt gebruikt om gegevensstatistieken over productie-uitvaltijden weer te geven. Classificaties worden grafisch weer geven door de gegevens in volgorde van duur of frequentie te plaatsen. De waarden uit het historische logbestand worden grafisch met verschillende filters getoond. Denk aan bijvoorbeeld per periode, batch, shift en operator. De grafische weergaven kunnen op een zinvolle manier worden weergegeven door histogrammen of overlappende statistische curven te gebruiken en af te drukken. Naast statistische berekeningen en grafische weergaven, laat het systeem ook overzichtstabellen toe die alle gefilterde gegevens in gedetailleerd rapportformaat tonen.

Icoon openheid Progea

Openheid en integratie

Pro.Lean© is een Movicon.NExT functiemodule die u maximale openheid biedt voor het integreren van supervisiefuncties. Details met machinegegevens, alarmen en meldingen, normaal tot complex productieanalysebeheer, productgegevens en energieverbruik waarnaar wordt verwezen. Het biedt ook modulaire client-, server- en webtoegang architectuur. Door de krachtige functies van Movicon te ntegreren, wordt uw productiviteitsbewakingssysteem omgevormd tot een echt en adequaat fabriek surveillance systeem.

Waarom Movicon 11?

Een korte introductie video!

4S industrie B.V.

Jean Monnetpark 25
7336 BA Apeldoorn
info@4sindustrie.nl

Maandag – vrijdag 8:30-17:00 uur
055 542 4228

TeamViewer support

Teamviewer Quick Support

door 4S industrie