Movicon11.6

De krachtige en flexibele SCADA/HMI software op basis van
klassieke, robuuste, eenvoudige en efficiënte technologie.

Intro afbeelding Progea Movicon11 (2020)

Movicon 11 is de veilige en betrouwbare oplossing voor bedrijven die softwaretoepassingen voor supervisie, controle en gegevensverzameling moeten ontwikkelen en onderhouden. Met operatorinterfaces die  gebruikt kunnen worden om toegang te krijgen tot gegevens op afstand of vanaf mobiele systemen. De bewezen technologie van Movicon is betrouwbaar, krachtig en open en biedt ongeëvenaarde flexibiliteit.

Compleet, betrouwbaar en schaalbaar van Win10 tot WinCE. De schaalbare Movicon 11.6 architectuur is de ideale SCADA/HMI oplossing voor alle soorten industriële automatiseringstoepassingen.

Logo Movicon11 intro

Met de exclusieve “XML-Inside” technologie biedt Movicon 11 innovaties, in een uitgebreide ontwikkelomgeving, voor het beheer van HMI, SCADA, Logic- en statistische toepassingen voor productiegegevensanalyse waardoor de engineers de ontwikkeltijd tot een minimum kunnen beperken. Het geeft de gebruikers een krachtige, open, flexibele en eenvoudig te gebruiken oplossing.

De Movicon 11 technologie geeft de bijzonderheid van SCADA / HMI platformen weer met ongeëvenaarde transparantie, eenvoud en prestaties, Movicon 11 uniek  en volledig gebaseerd op XML-standaarden. Gevestigde technologieën zoals webservices, SVG-graphics, OPC, SQL, ODBC, .Net, evenals Java technologie en APP’s voor web cliënt oplossingen.

Compleet, betrouwbaar, schaalbaar van Win10 tot WinCE.

Movicon11 overzicht fabrieksterrein (tweede-kader)

De schaalbare architectuur van Movicon 11.6 is de ideale SCADA & HMI oplossing voor alle soorten industriële automatiseringstoepassingen

Het ideale all-inclusive SCADA platform

Galerij Movicon 11.6

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Movicon 11.6?

Progea eigenschap icon Schaalbaarheid (blauw)

Schaalbaarheid

Movicon™ 11 biedt een all-inclusive softwareplatform. Een unieke editor van Windows™ 10 (Win32/64) tot Windows™ CE. Bedrijven dienen alleen maar deze ene software te installeren voor elke microtoepassing voor HMI terminals of elke middelgrote of grote toepassing voor bedrijfs- en procesinstallaties.

Progea eigenschap icon Openheid (blauw)

Open

Movicon™ 11 is volledig gebaseerd op XML.  Het platform staat open voor integratie en maatwerk met de wereld van de Windows™ toepassingen.  Projecten kunnen gegroepeerd worden in hiërarchische structuren, gedistribueerd en gedeeld.

Progea eigenschap icon Editor (blauw)

Krachtige editor

Movicon™ 11 biedt een eenvoudige, intuïtieve configuratieomgeving met alle functies die nodig zijn om moeiteloos projecten te maken in minder tijd dan voorheen. Een grote verscheidenheid aan functies en kant-en-klare objecten en bronnen zijn inbegrepen om projectconfiguraties te verrijken en te vereenvoudigen.

Progea eigenschap icon OPC UA (blauw)

Drivers, OPC UA en DA

Movicon™ 11 heeft een complete en native communicatie I/O driver bibliotheek voor alle soorten apparaten en PLC’s die vandaag de dag beschikbaar zijn om een maximale connectiviteit te garanderen. Naast de gratis en meegeleverde bibliotheek biedt Movicon™ 11 ook volledige connectiviteit met behulp van OPC UA en DA, zowel als client als server.

Progea eigenschap icon Performance (blauw)

Prestaties & betrouwbaarheid

Movicon™ 11 zorgt voor optimale prestaties in Embedded PC’s op basis van een herzien concept van “exception-based” technologie en verbetert real-time gegevensbeheer.  De historische dataloggingsfuncties bieden open, performance en betrouwbare oplossingen.

Progea eigenschap icon Historian (blauw)

Dataopslag via DB

De procesgegevens kunnen op elke relationele DB worden gecodeerd en opgeslagen met behulp van Data Loggers. De gegevens worden transparant geregistreerd met behulp van ODBC technologie, waardoor uw project database-onafhankelijk is.

Waarom Movicon11?

YouTube video thumbnail: Movicon11.6

Meer weten of een demo aanvragen?

Neem vandaag nog contact met ons op.

Krachtig en all-inclusive alarmmanagement

Movicon 11 biedt een krachtig en volledig configureerbaar alarmmanagement dat de ISA S-18 standaard ondersteunt. Alarmen worden opgeslagen in een database voor latere chronologische of statische analyse. Het alarmmanagement stuurt meldingen naar de ontvangers via SMS, Email, Voice Modem Text-to-Speech of PUSH modus (bijv. Telegram).

Rapporten, trends en gegevensanalyse

Movicon 11 biedt krachtige analyse- en rapportage-instrumenten die gebruikt kunnen worden waar u ook besluit om uw historische gegevens vast te leggen. Trends, grafieken, tabellen, gegevensanalyse en een ingebouwde krachtige Report Designer zijn ook opgenomen om geavanceerde analyse oplossingen lokaal en via het web aan te bieden. Historische gegevensanalyse is volledig geïntegreerd, zonder dat er extra tools nodig zijn en heeft toegang tot elke DB, gegevensextractie en grafiek- en tabelweergave. Met de Report Designer kunt u lokaal rapporten maken en beheren.

Maximaal beschermingsniveau

Movicon 11 integreert verschillende opties voor het beveiligingsbeheer op het hoogste niveau. Het gebruikersbeheer biedt een authenticatieproces voor het toegang krijgen tot een van de functies van het project en deze te controleren. De gegevens kunnen opgeslagen en gecodeerd worden op een beveiligde DB . De CFR21 Part 11 norm wordt ondersteund om projecten te creëren die voldoen aan de strengste standaarden. Het volledig automatische redundantiebeheer maakt het gebruik van systemen in “Mission Critical” toepassingen mogelijk.

Movicon™ 11.6

Is gebaseerd op traditionele en gevestigde technologieën, ongeëvenaard voor betrouwbaarheid, eenvoud en prestaties.

Movicon11.6 op diverse beeldschemen
Progea eigenschap icon Vector afbeeldingen (wit)

Vector Graphics

Movicon™ 11 biedt een vectorgrafische engine op basis van Scalable Vectorial Graphics (SVG), de graphics zijn onafhankelijk van de schermresolutie en ondersteunen multitouch. BMP, GIF, JPG, WMF, EMF en multimedia worden allemaal ondersteund.

Progea eigenschap icon Web HTML5 (wit)

Web enabled HTML5

Movicon™ 11.6 biedt HTML5 Web Client technologie om toegang te krijgen tot uw automatiseringssystemen, waar u ook bent met behulp van populaire browsers, smartphones en tablets.

Progea eigenschap icon Performance (wit)

Performances

Movicon™ 11 zorgt voor optimale prestaties in Embedded PC’s dankzij het vernieuwde concept op basis van “exception-based” technologie en verbetert real-time gegevensbeheer. De gegevensopslagfuncties bieden open, performante en betrouwbare oplossingen.

Progea Windows10 compatible

Movicon is compatible met Windows 10

Movicon 11.6 wordt ondersteund in alle Windows 10 besturingssystemen en wordt volledig ondersteund in de Windows 10 Current Branch (CB) en Current Branch for Business.

Neem contact met ons op

Icon Contact map

Bezoek ons kantoor

Prins Willem-Alexanderlaan 301
7311 SW Apeldoorn

Icon Contact telefoon

Bel met ons

Telefoonnummer:
055 542 4228

Maandag – vrijdag
8:30-17:00 uur

Icon Contact e-mail

E-mail ons

Verkoop & administratie:
info@4sindustrie.nl 

Support:
support@4sindustrie.nl

Vraag informatie aan

4S industrie B.V.

Pr. Willem-Alexanderlaan 301
7311 SW Apeldoorn
info@4sindustrie.nl

Maandag – vrijdag
8:30 – 17:00 uur
055 542 4228

Nieuwsbrief
door 4S industrie