Movicon11.6

Movicon 11.6 is de gevestigde technologie, betrouwbaar, eenvoudig en topprestaties

Productafbeeldingen Movicon 11.6 HMI/SCADA software windmolen

Movicon 11 is dé veilige en betrouwbare oplossing van Progea voor die bedrijven die softwaretoepassingen voor supervisie, controle en data-acquisitie moeten ontwikkelen én onderhouden met een operator interface waar gegevens op afstand of vanaf mobiele systemen kunnen worden geopend. De bewezen Movicon technologie maakt het mogelijk om tegelijkertijd betrouwbaarheid, potentieel, openingen en (ongeëvenaarde) flexibiliteit te waarborgen.

Movicon 11 is gebaseerd op traditionele en gevestigde technologieën en staat voor betrouwbaarheid, eenvoud en prestaties

Logo Movicon11.6

Met de exclusieve “XML-Inside” technologie biedt Movicon 11 innovaties in een uitgebreide ontwikkelomgeving voor het beheer van HMI, SCADA, Logic- en statistische toepassingen voor productiegegevensanalyse waardoor de engineers de ontwikkeltijd tot een minimum kunnen beperken. Het biedt de gebruikers een krachtige, open, flexibele en eenvoudig te gebruiken oplossing.

De Movicon 11 technologie drukt de excellentie van SCADA / HMI platformen uit. Met ongeëvenaarde transparantie, eenvoud en prestaties. Omdat de Movicon 11 uniek is, volledig gebaseerd op XML-standaarden. Gevestigde technologieën zoals webservices, SVG-graphics, OPC, SQL, ODBC, .Net, evenals Java-technologie en APP’s voor webclient oplossingen.

Movicon 11 is een standaardsoftware voor iedereen die werkzaam is in industriële automatisering, remote control, utilities en gebouwautomatisering. Een universeel SCADA / HMI platform, onafhankelijk van hardware, aanpasbaar en absoluut overal inzetbaar.

Compleet, betrouwbaar, schaalbaar van Win10 tot WinCE.

Productafbeeldingen Movicon11.6 HMI/SCADA software waterbeheer

De schaalbare architectuur van Movicon 11.6 is de ideale SCADA / HMI oplossing voor alle soorten industriële automatiseringstoepassingen

Het ideale all-inclusieve SCADA platform

Galerij Movicon 11.6

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Movicon 11.6?

Icoon schaalbaarheid Progea

Schaalbaarheid

Movicon 11 biedt een all-inclusive softwareplatform. Een unieke editor van Windows 10 (Win32 / 64) naar Windows CE. Voor controle op de bedrijfsprocessen is het alleen nodig dat bedrijven deze software installeren. Dit geldt voor elke microapplicatie, voor HMI-terminals maar ook voor een ander medium of voor een grootschalige applicatie.

Icoon openheid Progea

Open

Movicon 11 is gebaseerd op XML. Projecten zijn daarom simpele XML bestanden. Deze bestanden kunnen geopend en bewerkt worden met standaard software. Het platform staat aldoor open voor integratie met Windows applicaties. Projecten kunnen in hiërarchische structuren worden gegroepeerd, gedistribueerd en gedeeld.

Icoon prestaties Progea

Prestaties

Movicon 11 zorgt voor optimale prestaties in Embedded PC’s. Dit is te danken aan het vernieuwde concept gebaseerd op “exception-based” technologie en het verbeterde real-time data management. De gegevensopslagfuncties bieden goed werkbare en betrouwbare oplossingen.

Icoon editor Progea

Krachtige editor

Movicon 11 heeft een eenvoudige configuratie-omgeving, intuïtief en direct compleet zodat projecten in zeer korte tijd gemaakt kunnen worden. Veel functies zijn inbegrepen, zoals “ready-to-use”objecten en bronnen. Met deze functies kunnen projecten eenvoudig worden geconfigureerd. De krachtige VBA engine en VB.NET bieden duidelijke functies en Power templates. De geïntegreerde PLC logica vereenvoudigt het gebruik van combinatorische functies.

Icoon drivers Progea

Drivers, OPC UA en DA

Movicon 11 heeft een complete I/O driver bibliotheek voor diverse soorten apparaten en PLC’s. Dit waarborgt een maximale connectiviteit. Naast deze gratis meegeleverde bibliotheek biedt de software ook volledige connectiviteit met OPC UA en DA (client/server). Een SDK met “shared memory” driver zorgt ervoor dat eigen drivers gemaakt kunnen worden.

Icoon vector graphic Progea

Vector Graphics

Het platform biedt een vector graphics engine die gebaseerd is op Scalable Vectorial Graphics (SVG). Afbeeldingen zijn schermresolutie onafhankelijk en ondersteunen multitouch. BMP, GIF, JPG, WMF, EMF en multimedia worden ondersteund. Movicon 11 heeft een grote verscheidenheid aan symbool- en grafische bibliotheken die ook voorgeconfigureerde en aanpasbare objecten bevatten met de Power Template-technologie.

Icoon alarmen Progea

Alarmbeheer

Movicon 11 biedt een totaal configureerbaar alarmbeheer met de ondersteuning naar de ISA S-18 standaard. Voor een latere chronologische of statische analyse worden de alarmen opgeslagen in de database. De “Alarm Dispatcher” stuurt notificaties via SMS, Email of Voice Modem (text-to-speech).

Icoon database Progea

Dataopslag via DB

Procesgegevens kunnen opgeslagen worden in elke relationele DB kunnen daarnaast ook gecodeerd worden met behulp van Dataloggers. Data wordt transparant opgeslagen via ODBC technologie. Dit maakt uw projectdatabase onafhankelijk.

Icoon rapporten Progea

Rapporten, trends & analyse

Het maakt niet uit waar u uw historische gegevens in opslaat. Movicon 11 heeft hiervoor analyse- en rapportage hulpmiddelen. U vindt er Trends, Charts, Tables, Data Analysis en een ingebouwde krachtige Report Designer die u verfijnde analyse oplossingen lokaal en over het internet aanbiedt. Historische data analyse is volledig geïntegreerd en vereist geen extra tools. Het geeft toegang tot elke DB, data-extractie, tabel en grafiek. Met de Report Designer kunt u rapporten lokaal maken en beheren.

Waarom Movicon 11?

Een korte introductie video!

Compatible met Windows 10

Movicon 11.6 wordt ondersteunt in Windows 10 besturingssystemen (alle versies). En wordt volledig ondersteund in de Windows 10 Current Branch (CB) en Current Branch for Business.

Windows10 compatible HMI/SCADA software

4S industrie B.V.

Jean Monnetpark 25
7336 BA Apeldoorn
info@4sindustrie.nl

Maandag – vrijdag 8:30-17:00 uur
055 542 4228

TeamViewer support

Teamviewer Quick Support

door 4S industrie