4S Industrie B.V.

Uw partner voor IT/OT integratie

Uw expert voor Remote Access, Industrial IoT, Industrial Firewall, Ethernet, BACnet oplossingen, HMI/SCADA software & Industrial Power Supplies.

Uw specialist voor industriële toepassingen

4S Industrie B.V. is in 2008 ontstaan vanuit de vraag om bij machinebouwers en eindgebruikers naast PLC en HMI ook remote service en maintenance op engineering te verlenen. Vanuit die basis is het bedrijf uitgegroeid tot specialist in Operation Technology (OT) cybersecurity oplossingen en wordt ondersteund door meerdere leveranciers.

Wij bieden u krachtige en veilige oplossingen, high-end producten en systemen voor industriële automatisering en communicatie. 4S Industrie ondersteunt de gebruiker bij het gebruik van onze producten. Dit doen wij door de klant te begeleiden vanaf de keuze van componenten tot aan de oplevering, maar ook daarna.

PRODUCTEN, DIENSTEN & LEVERANCIERS BIJ 4S INDUSTRIE

Productbanner Home  Red Lion 4S industrie

Uw expert voor secure remote access & IIoT

MB connect line

Uw expert voor Secure Remote Access, Industrial Iot, Industrial Security & Ethernet Solutions. Wij zijn van mening dat IT beveiliging een essentieel onderdeel moet zijn van elk OT-product, -systeem of -workflow.

Productbanner Home Contemporary Controls  4S industrie

Ethernet & BACnet oplossingen

CONTEMPORARY CONTROLS

Contemporary Controls biedt oplossingen voor uw automatiseringsbehoeften. Systeembouwstenen voor Ethernet & BACnet netwerken. Voor de gebouw- en industriële automatiseringsindustrie.

Productbanner Home Movicon Emerson  4S industrie

Moderne SCADA software

MOVICON

SCADA software voor industrie 4.0. Al meer dan 25 jaar de meest moderne SCADA/HMI/MES technologieën. Ontworpen voor power, openheid, eenvoud, flexibiliteit en beveiliging. Met een sterke positie in de markt.

Productbanner Home FEAS  4S industrie

Industrial Power Supplies

FEAS

Levert en produceert krachtige industriële power supplies. Verschillende soorten voedingen, DC-DC-converters, DC-UPS, EMC-filters, koppelingen, verschillende functionele modules en vermogenselektronica.

Blijf op de hoogte!

Van ons laatste nieuws en technische updates van onze leveranciers MB connect line & Red Lion en Contemporary Controls.

Selecteer nieuwsbrief:

LAATSTE NIEUWS VAN 4S INDUSTRIE

mbNET redesign

Redesign mbNET & mbNET.rokey HW06

Nieuw ontwerp met de vertrouwde hoge kwaliteit NIEUW ONTWERPmet zelfverklarende symbolen SNELLERE PERFORMANCESo.a. voor uw Edge applicaties GEBRUIKSVRIENDELIJKERo.a. met NANO simkaart slot aan de voorzijde Maak kennis met de nieuwe mbNET & mbNET.rokey Deze nieuwe generatie remote access router vormt de ideale basis voor het veilig verbinden van uw machines…

Lees verder »
Gateways gebruiken voor BACnet integratie

Gateways gebruiken voor BACnet integratie

In de gebouwautomatiseringsbranche heeft een migratie plaatsgevonden van leverancier specifieke propriëtaire protocollen naar BACnet. Wat enorme voordelen en keuzes heeft opgeleverd voor gebouweigenaren en systeeminstallateurs, wat heeft geresulteerd in lagere eigendomskosten. Volgens bacnet.org laat een marktonderzoek uit 2023 met de titel “Market Penetration of Communications Protocols 2018 – 2027” zien…

Lees verder »

Weten wat 4S Industrie voor u kan betekenen?

Heeft uw een vraag voor ons? Neem gerust contact op met ons team en hun expertise.

Blijf op de hoogte!

Van ons laatste nieuws en technische updates.

Selecteer nieuwsbrief:

We sturen uw geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Scroll naar boven