IP routers

Terwijl Ethernet switches een enkel Ethernetnetwerk uitbreiden, verbinden Skorpion IP routers twee IP (Internet Protocol) netwerken met elkaar en blokkeren daarbij al het andere verkeer via een bekabelde of draadloze verbinding. Ethernet-naar-ethernet (LAN-LAN) of Ethernet-naar-modem (LAN-WAN) routering is mogelijk met externe DSL- of kabelmodems. De routers van CTRLink bieden ofwel NAT of PAT en een groot aantal functies, waaronder een stateful firewall die een WAN verbinding zo veilig mogelijk maakt.

De Skorpion serie IP routers vergemakkelijkt de integratie van nieuwe machines in het bestaande netwerk. Elke machine die bestaat uit meerdere IP-apparaten maakt verbinding met de LAN kant, terwijl dezelfde IP-instellingen voor de apparaten en de toepassing behouden blijven, wat de installatiekosten verlaagt en het oplossen van problemen elimineert. Het IP-adres voor de WAN poort op de IP router is de enige instelling die moet worden aangepast zodat meerdere machines dezelfde configuratie aan de LAN zijde kunnen hergebruiken. VPN-modellen van de routers kunnen veilige toegang op afstand bieden met behulp van de RemoteVPN service van Contemporary Controls.

EIPR IP router

Skorpion IP routers

Kosteneffectieve bekabelde routers

De EIPR-routers hebben een 10/100Mbps Ethernet WAN poort en een ingebouwde 4 poorts LAN switch. Door het installeren van de juiste USB adapter kan een Wi-Fi LAN verbinding worden gemaakt met zowel het EIPR model, of in het geval van een mobiele adapter met EIPR-V, kan een WAN-verbinding worden gemaakt met een mobiele provider. De EIPR-V heeft een OpenVPN®-client in huis voor toegang tot een virtuele privé-netwerkserver, waardoor een VPN-tunnel met een hogere beveiliging wordt gecreëerd. Beschikbaar als DIN-rail montage. Bedrijfstemperatuur 0 tot 60°C.

EIGR IP en VPN router

Skorpion GigE routers

Gigabit bekabelde IP en VPN routers

De EIGR serie IP- en VPN routers voegen Gigabit poorten toe voor hogere snelheden en een hogere gegevensdoorvoer. De EIGR-E is een bekabelde router terwijl de EIGR-V router OpenVPN server/client toevoegt. Als VPN server kunnen maximaal 15 routerclients en 15 PC clients worden ondersteund. Werkt meer dan 0 tot 60°C of -40 tot +75°C, afhankelijk van het model.

4S industrie B.V.

Pr. Willem-Alexanderlaan 301
7311 SW Apeldoorn
info@4sindustrie.nl

Maandag – vrijdag
8:30 – 17:00 uur
055 542 4228

Nieuwsbrief
door 4S industrie