mbNETFIX Lite Manager

Configureer uw industriële automation firewall

Productoverzicht mbNETFIX Lite Manager

De mbNETFIX Lite Manager software is de tool voor de configuratie van de mbNETFIX firewall. De mbNETFIX Manager Lite is beschikbaar voor download (link beschikbaar na aankoop) of op een USB stick. Met de software beschikt u over het volledige functionele bereik van de hardware. In de learning mode, registreert de firewall alle verbindingen.

Op basis van de vastgelegde pakkettabel beslist de gebruiker welke verbindingen zijn toegestaan. En blokkeert alle andere verbindingen. Hij wordt eenvoudig ondersteund door de MapView functie. Deze unieke grafische weergave toont de gebruiker in een oogopslag welke verbindingen momenteel in de firewall zijn geconfigureerd en welke netwerkdeelnemers zijn gedetecteerd. Daarnaast kunnen de netwerkarchitectuur en -activiteiten worden gedocumenteerd. Om dataverkeer te beheren, kan de industriële firewall toegestaan en verboden dataverkeer filteren op basis van de bron MAC/IP-adressen, bestemming MAC/IP-adressen en poorten. Natuurlijk zijn alle andere firewall-functies zoals NAT, port forwarding en routing ook geïmplementeerd.

Logo mbNETFIX

Met de software beschikt u over het volledig functionele bereik van de hardware. In de learning mode registreert de firewall alle verbindingen. Op basis van de vastgelegde pakkettabel beslist de gebruiker welke verbindingen zijn toegestaan en blokkeert alle verboden verbindingen. Het wordt eenvoudig ondersteund door de MapView functie. Deze uniek grafische weergave laat de gebruiker in een oogopslag zien welke verbindingen momenteel in de firewall zijn geconfigureerd en welke netwerkdeelnemers zijn gedetecteerd. Daarnaast worden de netwerkarchitectuur en -activiteiten gedocumenteerd. Om dataverkeer te beheren filtert de industriële firewall toegestaan en verboden dataverkeer op basis van de bron MAC/IP-adressen, bestemming MAC/IP-adressen en poorten. Natuurlijk zijn alle andere firewall-functies zoals NAT, port forwarding en routing ook geïmplementeerd.

mbNETFIX Lite Manager galerij

3+1 Gebruikerstoegang niveau’s

mbNETFIX Lite Manager - Administrator

Administrator

Volledige toegang tot de apparaatconfiguratie en de mogelijkheid om projecten te exporteren voor gebruikers met meer beperkte toegangen.

mbNETFIX Lite Manager - Operator

Operator

Kan routeringtabellen, NAT-instellingen filterregels wijzigen. Maar geen bedieningsmodus voor systeeminstellingen, LAN- of WAN-adressen.

mbNETFIX Lite Manager - Viewer

Factory Reset

Kan het apparaat alleen herstellen naar fabrieksinstellingen of vereist het visuele en fysieke toegang tot het apparaat om dit te doen.

mbNETFIX Lite Manager - Factory Reset

Viewer

Heeft volledige weergavetoegang maar kan geen wijziging aanbrengen (diagnostische gebruiker).

Vragen?

4S industrie B.V.

Jean Monnetpark 25
7336 BA Apeldoorn
info@4sindustrie.nl

Maandag – vrijdag 8:30-17:00 uur
055 542 4228

TeamViewer support

Teamviewer Quick Support

Social Media
door 4S industrie

Vraag nu een demo aan

Vraag nu een demo aan en we laten u online of op locatie onze secure oplossingen zien en geven u een advies wat de beste oplossing voor u is.