mbNETFIX Lite Manager

Configureer uw automation firewall

mbNETFIX Lite Manager USB

De mbNETFIX Lite Manager software is de tool voor de configuratie van de mbNETFIX firewall. De mbNETFIX Manager Lite is beschikbaar voor download of op een USB stick. Met de software beschikt u over het volledige functionele bereik van de hardware. In de learning mode, registreert de firewall alle verbindingen.

Op basis van de vastgelegde pakkettabel beslist de gebruiker welke verbindingen zijn toegestaand. En blokkeert alle andere verbindingen. Hij wordt eenvoudig ondersteund door de MapView functie. Deze unieke grafische weergave toont de gebruiker in een oogopslag welke verbindingen momenteel in de firewall zijn geconfigureerd en welke netwerkdeelnemers zijn gedetecteerd. Daarnaast kunnen de netwerkarchitectuur en -activiteiten worden gedocumenteerd. Om dataverkeer te beheren, kan de industriële firewall toegestaan en verboden dataverkeer filteren op basis van de bron MAC/IP-adressen, bestemming MAC/IP-adressen en poorten. Natuurlijk zijn alle andere firewall-functies zoals NAT, port forwarding en routing ook geïmplementeerd.

De mbNETFIX Lite Manager is de tool voor de configuratie van de mbNETFIX firewall. De mbNETFIX Manager Lite is beschikbaar op een USB stick of voor download . Met de software beschikt u over het volledig functionele bereik van de hardware. In de learning mode registreert de firewall alle verbindingen. Op basis van de vastgelegde pakkettabel beslist de gebruiker welke verbindingen zijn toegestaan en blokkeert alle verboden verbindingen. Het wordt eenvoudig ondersteund door de MapView functie. Deze uniek grafische weergave laat de gebruiker in een oogopslag zien welke verbindingen momenteel in de firewall zijn geconfigureerd en welke netwerkdeelnemers zijn gedetecteerd. Daarnaast worden de netwerkarchitectuur en -activiteiten gedocumenteerd. Om dataverkeer te beheren filtert de industriële firewall toegestaan en verboden dataverkeer op basis van de bron MAC/IP-adressen, bestemming MAC/IP-adressen en poorten. Natuurlijk zijn alle andere firewall-functies zoals NAT, port forwarding en routing ook geïmplementeerd.

Logo mbNETFIX

mbNETFIX Lite Manager galerij


3+1 Gebruikerstoegang niveau’s

mbNETFIX Lite Manager - Administrator
Administrator

Volledige toegang tot de apparaatconfiguratie en de mogelijkheid om projecten te exporteren voor gebruikers met meer beperkte toegangen.

Operator

Kan routeringtabellen, NAT-instellingenen filterregels wijzigen. Maar geen bedieningsmodus voor systeeminstellingen, LAN- of WAN-adressen.

mbNETFIX Lite Manager - Operator
mbNETFIX Lite Manager - Viewer
Viewer

Heeft volledige weergavetoegang maar kan geen wijziging aanbrengen (diagnostische gebruiker).

Factory Reset

Kan het apparaat alleen herstellen naar fabrieksinstellingen of vereist het visuele en fysieke toegang tot het apparaat om dit te doen.

mbNETFIX Lite Manager - Factory Reset

Datasheet

mbNETFIX Datasheet (pdf)

mbNETFIX Datasheet (pdf)

4S industrie B.V.

Jean Monnetpark 23
7336 BA Apeldoorn
055 542 4228
info@4sindustrie.nl

Privacy
Disclaimer
Cookie policy

Zoeken
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Social Media
TeamViewer Quicksupport

Teamviewer Quick Support