MB connect line wordt onderdeel van Red Lion Controls Inc.

Red Lion Controls, een werkmaatschappij van het Britse Spectris plc, is verheugd de overname aan te kondigen van MB connect line GmbH. Een toonaangevende leverancier van veilige verbindingen tussen machines en installaties voor toegang op afstand, gegevensverzameling en M2M communicatie.

De toevoeging van MB connect line ondersteunt Red Lion’s strategie om veilige, gebruiksvriendelijke edge connectiviteit oplossingen te leveren. Die organisaties wereldwijd in staat stellen om veilige real-time data zichtbaarheid te verkrijgen die de productiviteit stimuleert.

MB connect line, met hoofdkantoor in Dinkelsbühl, Duitsland, is een erkende leider van Secure Remote Access, Industrial IoT, en Industrial Security diensten. De sterk beveiligde hardware- en softwareoplossingen van MB connect line versterken de modulaire en robuuste industriële automatiserings- en netwerktechnologie van Red Lion.

De toevoeging van MB connect line bouwt voort op de strategische samenwerking die de twee bedrijven in 2019 hebben aangekondigd. De overname breidt het portfolio van Red Lion uit door een volledige aanvulling van producten toe te voegen van een door de industrie erkende leider in industriële cyberbeveiliging en biedt klanten een Remote Service Portal voor bewaking op afstand en configuratie op afstand. Klanten zullen in staat zijn om aan de eisen van industriële omgevingen te voldoen en hun operationele veerkracht te versterken met veilige oplossingen voor toegang op afstand (remote access).

“Red Lion Controls en MB connect line zijn een krachtige combinatie. Met een gedeelde focus op veilige connectiviteitsoplossingen zijn we beter in staat om onze klanten te bedienen die hun operationele veerkracht willen versterken door de convergentie van informatietechnologie en operationele technologie. Red Lion is zeer verheugd over de start van dit nieuwe hoofdstuk, waarbij klanten worden ondersteund met een breder productaanbod en meer technische middelen,” aldus Jack Lee, President van Red Lion Controls.

“Met de overname van MB connect line door Red Lion Controls zetten we de volgende stap in onze succesvolle samenwerking. MB connect line zal zijn uitgebreide portfolio van oplossingen voor veilig onderhoud op afstand en netwerken, evenals edge- en cloudconnectiviteit, verder uitbreiden.

MB connect line is zeer verheugd om samen te werken met Red Lion Controls om de beste oplossingen te bieden voor de digitale transformatie in de industrie – en om te profiteren van de sterke wereldwijde aanwezigheid van Red Lion Controls,” verklaarde Siegfried Müller, CEO en oprichter van MB connect line.

Over Red Lion Controls

Red Lion levert sinds 1972 innovatieve oplossingen aan wereldwijde markten door middel van communicatie, monitoring en controle voor industriële automatisering en netwerken. De technologieën van het bedrijf stellen klanten over de hele wereld in staat real-time inzicht te krijgen in gegevens die de productiviteit verhogen. Red Lion maakt deel uit van Spectris plc, de onderneming voor productiviteitsverbetering op het gebied van instrumentatie en controle.

Meer informatie op de website www.redlion.net.

Scroll naar boven