Applicaties MB connect line

Onderhoud op afstand

Applicatie - Beheer machine of installatie op afstand

Onderhoud op afstand gebeurd met het secure remote service portaal mbCONNECT24. Hiermee biedt MB connect line de gebruiker een centraal webportaal. Hierop ziet de gebruiker in één overzicht al zijn machines en installaties. Door deze remote service oplossing kan de gebruiker snel inloggen op zijn installatie waar ook ter wereld.

Monitoring en alarmering van een machine

Applicatie - Monitoring & alarmering van een machine

Als het gaat om een tekort aan materiaal, fouten of andere incidenten. U wilt natuurlijk dat de juiste mensen dit direct weten. U kunt deze personen nu snel op de hoogte brengen via SMS, e-mail of Voice Oproep.

Data logging met mbCONNECT24 remote service portaal

Applicatie - Data logging met mbCONNECT24 remote service portaal

Met de mbNET routers en mbSPIDER data modems van MB connect line logt u eenvoudig uw data. Dit gebeurt op het remote service portaal mbCONNECT24. U logt uw procesgegevens, gemeten waarde en diverse meterstanden op het portaal.

Web-based visualisatie

Applicatie - Web-based visualisatie

Gebruik de webbrowser om de bedrijfsgegevens van uw systeem te controleren. Direct vanaf uw smartphone of tablet. Dankzij de barrièrevrije toegang tot het remote service portaal kunt u direct op uw smartphone naar uw systeem kijken. Geen app of speciale client is nodig

Webtoegang mbWEB2go

mbWEB2go sessie

Direct toegang tot smart devices Veel automatiseringsoplossingen gebruiken tegenwoordig web services, denk aan PLC’s, HMI’s of remote IO stations. Wanneer er toegang nodig is voor productie- en/of servicemedewerkers, leert de ervaring dat beveiliging zelden wordt onderhouden en dat de toegang alleen lokaal is.

China gateway

Applicatie - China gateway

VPN tunnels vanuit China, geen probleem!
MB connect line biedt de oplossing met de China gateway.

SEARCHoverIP

Applicatie - SEARCHoverIP

De industriële routers mbNET en mbNET.mini kunnen ook beschikbare controllers vinden zonder een bekend IP-adres. De industriële routers mbNET, mbNET.mini en het remote serviceportaal mbCONNECT24 ondersteunen de “discovery” faciliteiten van verschillende PLC-systemen, ook via het internet. 

USB over IP

Applicatie - USB over IP

Met de functie “USBoverIP” worden de gegevens van de de USB-poort van de mbNET.mini of mbNET overgedragen of direct beschikbaar gesteld aan de pc waarop mbDIALUP geïnstalleerd is. Alle apparaten die zijn aangesloten op de USB-poort van de mbNET.mini of mbNET router (USB-geheugen, PLC, webcams, etc.) zijn automatisch beschikbaar op de pc. 

PLC beveiliging & back-up

Applicatie - PLC beveiliging & back-up

De mbSECBOX is een beveiligingsoplossing voor de S7-300 en S7-400 besturingen van Siemens. Het werd speciaal ontwikkeld voor virusdetectie en data backup op het PLC-niveau. 

mbDIALUP

mbDIALUP clientsoftware

mbDIALUP is een clientsoftware voor mbCONNECT24  en mymbCONNECT24 voor onderhoud op afstand via VPN. U vindt alles wat u nodig heeft in één installatiebestand en daarom hoeft u geen multipile programma’s te installeren.

M2M communicatie

Applicatie - M2M communicatie

M2M communicatie*, een afkorting van ‘machine to machine communicatie” is de directe en automatische uitwisseling van gegevens tussen machines en applicaties zonder de noodzaak om bedienend personeel er bij te betrekken.

Secure Your Factory

Applicatie - Secure Your Factory

De mbNETFIX is een zelflerende, eenvoudig te configureren industriële firewall. Het kan worden gebruikt in bridge- of gateway-modus.

4S industrie B.V.

Jean Monnetpark 25
7336 BA Apeldoorn
055 542 4228
info@4sindustrie.nl

Privacy
Disclaimer
Cookie policy

Zoeken
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Social Media
TeamViewer Quicksupport

Teamviewer Quick Support